Sunday, November 16, 2014

Perak.


Assalamualaikum.

Sekarang ni kuala lumpur perak rasa macam sebelah sebelah je. Ulang alik sehari pon dah tak rasa macam lama. As long as aku la yang drive. Perjalanan 3 jam pon bole jadi 2 jam. Agaknya nanti boleh jadi 1 jam pulak. Pastu entah berapa banyak saman aku kena ni. Oke AES boleh tangkap gambar bontot kereta tak? Dah tu sapadia nak tolong bayarkan saman ni. Hahaha. Sejak kena assigned dekat hospital seri manjung ni, dah rasa macam setiap kali ada apa je kena pegi sana. Tsk tsk. Sebab tu rasa macam perak sebelah rumah je. Zuppzass sekejap je dah sampai. Untung jugak kampung nenek pon kat perak. Selok belok jalan macam dah capture dalam otak. Tapi kadang tu konpius jugak. Alhamdulillah bebanan kerja tak berat mana pon. Cuma mungkin penat travel. Tapi kerja macam ni fun bagi aku. Kerja travel 24/7 ni la. Busy busy dan terus busy kan diri. Dan tak sempat nak pikir benda lain. So far site manjung paling best. Aku pon tak tahu apa yang best. Kalau bos suruh aku duduk sana terus pon takde masalah la. Sebab sebab banyak sebabnya sampai tak boleh senarai. Continue later. Oke off to sleep, esok tak masuk office yayy.

Toddles.

Friday, November 07, 2014

Him.


Assalamualaikum.

When you have nowhere to turn.
No one.
Only Him.
Yes.
Him.
Yang Maha Esa.

Ya Allah, I'm such a sinner.

Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2012 | All Right Reserved.