Wednesday, March 26, 2014

#35 Wordless Wednesday


Assalamualaikum.


Tuesday, March 25, 2014

Interview.


Assalamualaikum.

Already a month without a job. Esok ada satu lagi job interview. This is my forth interview, the next day is my fifth interview. From this five, I missed 1 interview at law firm. Yang saje missed tu sebab tak ready langsung so takde keyakinan. Kalau keyakinan tahap zero pastu tak study ni, memang ketaq kaki la jawabnya. Sekarang ni malas nak pikir banyak, kerja je apa kerja yang datang janji boleh sara hidup. Kalau duduk rumah lelama sangat kang boleh tahan lemau badan ni. So tak payah memilih sangat. Memilih kalau dapat takpe tapi kalau tak dapat sampai bila nak memilih. InsyaAllah kerja yang datang tu diberkati. Bukan semua orang perjalanan hidup dia lurus je takde liku kan. 

Toodlessss~

Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2012 | All Right Reserved.