Wednesday, June 03, 2015

Sudah 4 Bulan.


Assalamualaikum.

Nah it's has been 4 months since my last post. Haih. Too busy. With working and my messy life. Rasa macam nak terus tutup blog ni. Banyak sangat past things, the memories that remind me to what I've done. Serius dah pikir panjang tapi tetiba rasa sayang. I start writing with entah apa-apa punya post. Ayat mengarut tahun 2009, muda lagi kan masa tu. Eh muda sangat la. Bila baca balik rasa macam eh kau ni cimi macam orang tak lulus bahasa melayu ayat tunggang langgang je. Rasa eii annoying dengan writing sendiri. Boleh muntah hijau tau. Hmm. Should I or should not? Close it..

Toodles.

Tuesday, January 27, 2015

Maafkan Saya.


Assalamualaikum.

Untuk semua sakit itu, saya minta maaf. Dari atas kepala sampai hujung kaki. Maaf. Saya tak berniat. Saya tak minta semua ni jadi tapi semua da tak boleh recover lagi. Semua dah tak sama. Maafkan semua salah saya. Yang tak mungkin dapat dimaafkan. Maaf. Untuk ke berapa juta kali. Saya minta maaf. Maaf.

Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2015 | All Right Reserved.