Wednesday, October 01, 2014

Pathetic.


Assalamualaikum.

Should I back off? For your own good. For your happiness. But I want you to stay. I can see you, I can touch you. But you're not mine.

I'm so pathetic.

and it's always hurt.

Sunday, September 21, 2014

Maaf.


Assalamualaikum.

Ye salah aku, aku tahu. Rasa macam nak ketuk kepala sendiri pon ada, nak lempang pipi sendiri pon ada. Tak tahu la apa yang susah sangat nak bagi tahu family pasal dia. Nak buka mulut nak cerita lagi la. Nak kenalkan bawak jumpa dekat family apatah lagi. Tapi kali ni memang confirm dia nak datang time konvo aku. This coming sunday? Ada lagi 6 hari kan? Aku tak larang. Memang serious aku tak akan larang. Datang la awak, it's my pleasure. Cuma aku tak bagi early alert dekat family aku yang there is someone I knew from the past 5 years yang akan ada sekali that day. Aku ke yang tak sedia dengan komitmen atau aku yang buat benda ni jadi susah atau aku yang tak larat nak jawab soalan bertubi-tubi family aku nanti. Aku pun tak tahu dan aku pon takde alasan yang kukuh nak bagi dekat dia. I just, I dont know. Mungkin sebab aku bukan orang yang jenis bercerita dekat family. Mungkin sebab aku anak sulung dan aku dah terbiasa simpan sendiri perasaan aku. Jadi benda macam ni berat sangat aku nak handle. Kat mana nak mula, nak cakap apa, nak cerita macam mana. Semua aku tak tahu. Aku tak pernah buat. Aku tahu kalau orang lain umur macam aku ni dah ada anak sorang agaknya. Aku tahu jugak makcik-pakcik nenek-nenek dah buat isu ni jadi isu berbangkit. Tapi aku rasa benda ni isu paling susah sekali aku nak bangkitkan. Tak boleh ke aku ikot flow je? Tak boleh ke?

Sorry..

Sigh~

Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2012 | All Right Reserved.