Sunday, August 24, 2014

Alhamdulillah.


Assalamualaikum.

Alhamdulillah syukur ke hadrat Ilahi, genap 4 bulan kerja dekat company area kota damansara ni. Boleh dikira agak jauh jugak dari bangsar tapi bersyukur sangat ada jugak yang nak offer kerja. Walaupun cuma contract setahun. InsyaAllah kalau ada rezeki mungkin diserap permanent. Sekarang pon masih learning process. Banyak yang tak sama dengan time belajar. Agak blur-blur jugak la nak adapt dengan environment baru. Semoga Allah permudahkan segala urusan dekat company ni. Kira 4 bulan jugak la tak update kat sini. Sibuk tahap balik kerja je dah penat sangat. Pergi kerja awal pagi pulak tu. Belom lagi kalau kena pergi sana sini. Phew~ Kalau dulu kena duduk muar sekejap, sekarang banyak attend yang dekat klsentral. Takde la jauh sangat dari rumah. Cuma jadi leceh bila dari bangsar ke kota damansara pastu nak patah balik klsentral. Nak hadap jem tu 1 hal yang hmm hmm. Agaknya dah berbakul-bakul marah dekat pemandu yang kurang sopan tu. HAHAHA!

Toodlessss~

Wednesday, March 26, 2014

#35 Wordless Wednesday


Assalamualaikum.


Previous Home
 
cimicomot.blogspot.com | Design By Nur Cimi .Copyright 2009-2012 | All Right Reserved.